Ulla og Henning Brix

Ejere Ulla og Henning Brix
Ulla og Henning overtog Restaurant Parken i 1995, efter at restauranten havde ligget tom i mange måneder. Overtagelsen af restauranten var opfyldelsen af en drøm, som Henning havde haft i mange år. ”Jeg drømte om at skabe et hyggeligt spisested med velsmagende mad af høj kvalitet til fornuftige priser,” fortæller Henning.

Ulla og Henning har siden overtagelsen lagt mange kræfter i at skabe en restaurant med ideelle lokaler til afholdelse af selskaber. Menukortet afspejler deres ønske om at give gæsterne en madoplevelse af høj kvalitet. Dertil er Ulla og Henning meget glade for Italien, særligt italiensk vin. Henning fortæller: ”Vi rejser årligt til Italien, hvor vi finder frem til de bedste vine fra Toscana og Pig Monte. Vi ønsker, at alle vores vine på menukortet er af høj kvalitet – uanset prisklasse.”

Chefkok Preben Antonisen
Preben har siden 2002 været ansat som chefkok hos Restaurant Parken. Med en stor kærlighed til klassisk dansk kogekunst sammensætter Preben spændende menuer, skabt med årstidens bedste råvarer – og altid til en fornuftig pris. Preben lader sig også gerne inspirere af de bedste køkkentraditioner fra lande som Italien, Frankrig og Spanien.

”Mit mål er at give hver enkelt gæst en god oplevelse. Vi har en fantastisk beliggenhed, smukke lokaler, dygtige tjenere og råvarer af højeste kvalitet. Jeg sørger altid for at følge kvaliteten helt til dørs – at hver tallerken, der forlader mit køkken, giver gæsten en æstetisk smuk og velsmagende oplevelse,” fortæller Preben.