Få Restaurant Parkens fantastiske festmenuer og buffeter bragt ud til dit selskab. Vi påtager os alle opgaver i Esbjerg og omegn, både små og store selskaber (min. 15 personer). Skal du holde fest i hjemmet, reception på arbejdet eller jubilæum i klubben – vi står altid klar til at levere højeste kvalitet, til tiden og efter aftalt pris. Skulle du have brug for god kvalitets vin, er det også mulighed at købe det til engros priser, og returnere det overskydende vin. Bestil i god tid, så vi kan være sikker på at skabe den catering-løsning, der passer til netop dit behov.

Vi imødekommer gerne individuelle ønsker og kan endvidere tilbyde totalløsninger, der inkluderer mad og drikkevarer, levering og opstilling af borde/stole, borddækning, blomster, professionelt personale til servering mm.
Gode grunde til at lade Restaurant Parken stå for catering til dit selskab:

  • Fleksible ud af huset-løsninger (også totalløsninger), der kan tilpasses dine individuelle ønsker.
  • Stort udvalg af gode vine til engros priser og festretter, skabt med de bedste råvarer – og til konkurrencedygtige priser.

Ud af huset-menuer

For mere information om vores ud af huset-tilbud, kontakt os venligst på tlf. +45 75 13 45 10, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfyldt en kontaktformular her.