Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Klassisk rejecocktail med hjemmelavet tomat-portvin dressing
Røget Ibrico skinke med gammelknas, cherrytomater, olie og balsamicocreme
Hummerbisque med kuller, asparges, hummerhaler og sprødt
Hovedret
Tournedos med pommes frites og bearnaisesauce
Pata negra Iberico krone med pebersauce og grov kartoffelmos med trøffel
Meuniere stegt sejfilet med hvidvinssauce og nye kartofler med persille
Dessert
Baked Alaska med solbær is
Eclairs med passionsfrugt mousse og chokolademousse og bær
Sprød rabarbertærte med rabarberis og brændt marengs
Hovedret
325,-
2 retter
410,-
3 retter
495,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00