Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Skindstegt rødfisk med safransauce, selleri puré og grønne asparges
Iberico skinke med hvide asparges, burrata, cherrytomat, svampe og trøffelhonning
Færøsk koldrøget laks med rygeoste creme, avocado, rødløg og rugbrøds chips
Hovedret
Laks butterfly med kartofler fra Kathrinelund og hvidvinssauce
Tournedos med pommes frites og bearnaise sauce
Iberico krone med pommes anna og madagascarpebersauce
Dessert
Jordbær fra Kathrinelund med vaniljeis og fløde
Chokolade fondant med vaniljeis og bær
Rabarber tærte med rabarber is og salt karamel
Hovedret
335,-
2 retter
425,-
3 retter
515,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00