Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Menuer
MENUER
Restaurant
A la carte menu - Torsdag og Fredag
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
Fremadrettet har vi åbent i vores a la carte Torsdag og Fredag
Forret
Parmaskinke med hvidløgsbrød, basilikumolie, gammel knas og tomat
Hvide asparges med kammulinger, citron mayo, dildskum og stenbiderrogn
Tortellini med cremt panchetta - svampe sauce, hvidløg og persille frit
Hovedret
Tournedos med pommes frites og bearnaisesauce
Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce
Gorgonsola gratineret kalvesteak med pommes røsti og flødeskysauce
Dessert
Rabarber tærte med sprød crumble, rabarberis og bær
Marengs med daim skum, æbler og saltkaramel
Pandekager med syltede jordbær og vaniljeis
Hovedret
335,-
2 retter
425,-
3 retter
515,-
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Torsdag og Fredag fra
17:00-21:00