Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Månedens a la carte menu - januar
Menuer
MENUER
Restaurant
Månedens a la carte menu - januar
Søndagsbuffet
Selskabsmenuer
Aktuelt
FORRET
Fettuccine med panchetta, svampe, parmesan og cremet sauce
Tun a la noice
Cremet svampesuppe med hvidvin og hvidløg
Varmrøget laks med bulgursalat og skildt sauce
Øl braiseret svinekæber med fennikel salat og teriakisauce
Hovedret
Tournedos med bearnaisesauce og pommes frites
Lammeculotte med portvinssauce og pommes kroket
Rib eye med whiskysauce og pommes anna af sødekartofler
Hvidløgssteak af kalv med urtekartofler
Lakse butterfly med hollaandaisesauce og kartofler
Dessert
Eclairs med citron mousse og karamelmousse
Pandekager med cocos is, ananas puré og peanuts
Daim is med florentiner og bær
Hjemmelavet æbletærte med vaniljeis
Marengs med mars, æble, creme og karamel
Tilbud
Cappuccino, Cafe latte, Latte Macchiato, Kaffe, espresso
Pris 20,-
Hovedret
265,-
2 retter
355,-
3 retter
445,-
Restauranten er åben
Onsdag til Søndag fra
17:00-21:00
BESTIL
BORD
75 13 45 10
- eller skriv til
os her »
Download næste måneds menu
Menuer
Selskaber
Ud af huset
Erhverv
Om os
Kontakt
Forside
Restauranten er åben
Onsdag til Søndag fra
17:00-21:00